top of page

Koiranhoitoa kodinomaisessa ympäristössä

Koirahoitola LomaLuppa on pieni, kodinomainen koirien hoitopaikka Järvenpäässä. Toivotamme tervetulleeksi kaikki tassuttelijat kokoon katsomatta – meille voit tuoda pienen, ison tai jättirotuisen koiran. Tarjoamme koirallesi lempeää hoitoa osaavalla otteella.

 

LomaLuppa toimii kotimme yhteydessä ja hoitolassa on reilun kokoiset koiratilat. Piha-aitauksessa koirat saavat ulkoilla, leikkiä ja nuuskutella vapaasti sään salliessa.​ Hoitoon tulevilla koirilla on mahdollisuus viettää aikaa perheemme sekä omien koiriemme kanssa, jotka ovat tottuneet monenlaisiin koirakavereihin.​

 

Sosiaalistaminen  muiden koirien kanssa tapahtuu vain omistajan niin halutessa. Koira saa kaverin, jos omistaja niin haluaa ja koirien kemiat kohtaavat. Meille on tullut monia arkoja koiria, jotka ovat hoitolassa rohkaistuneet ja hoitojakson jälkeen koiran on ollut helpompaa ulkoilla ja tulla toimeen toisten koirien kanssa.

Meiltä saat samalla käynnillä ostettua myös huippulaadukkaat CLINIVET-ruoat koirallesi ja kissallesi.

Koirahoitolan tilat ja pihapiiri

LomaLupan tilat koostuvat kahdesta piharakennuksesta, kahdesta piha-aitauksesta sekä kotimme alakerrassa sijaitsevasta yksilölliseen toipilashoitoon varatusta huoneesta. 

 

Isoille ja pienille koirille on omat erilliset piharakennukset, joissa on reilun kokoiset huoneet, kukin kooltaan 4,5 - 5,5 neliötä. Jos perheestänne on tulossa kaksi koiraa, mahtuvat ne hyvin samaan tilaan.

Piha-rakennusten koiratilat ovat turvallisia ja mukavia. Kaikissa huoneissa on kameravalvonta ja pehmeät patjat sekä isommissa huoneissa myös nojatuolit. Ilmalämpöpumppu ja ilmastointilaite takaavat miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden. 

 

Pienten koirien rakennuksessa on luukut, joten koirat pääsevät itse kulkemaan ulos aidatulle alueelle ja takaisin sisään. 


Laadukas CLINIVET-ruoka kuuluu myös hoidon hintaan, halutessanne voitte ottaa mukaan lemmikin omat ruoat.

Olemme hankkineet kaikki tarvittavat luvat ja toimintamme on vastuuvakuutettua. 

Voitte tulla tutustumiskäynnille jo ennen hoidon varausta, ota yhteyttä niin sovitaan sopiva aika!

Kokemusta koirista yli 20 vuotta

Vuonna 2017 LomaLupan perustaessani toteutui pitkäaikainen haaveeni omasta koirahoitolasta. Minulla oli jo silloin kokemusta koirien kanssa toimimisesta yli 20 vuoden ajalta, niin isoista kuin pienistäkin koirista. 

 

Tällä hetkellä meillä itsellämme on kaksi englanninbulldoggia, Irma ja Rudolf, lisäksi perheessämme on ollut saksanpaimenkoiria. Olen myös käynyt Kennelliiton järjestämän koirankasvattajakurssin ja toimin englanninbulldoggien kasvattajana omassa kennelissämme.

Lämpimästi tervetuloa Koirahoitola LomaLuppaan! 

 

- Hanna Kuusisto ja koirat Irma & Rudolf - 

Koirahoitola LomaLupan väki
irma-koira.jpg
bottom of page